New Page 1
Hej Kenneth


- Spørgsmål & svar -
 

Kan man tåle magneter hvis man har indopererede stålplader, eller kunstige led?

Der er ingen risiko ved magnetterapi. I øvrigt er de fleste af de metaller man bruger i kroppen ikke magnetiske. Når man har fået indopereret sådanne ting skal man være forsigtig med varme og med ting der vibrerer. Har man fået en pacemaker skal man konsultere lægen.

Er der bivirkninger, skal man ligge på det hver nat?

Man har aldrig kunnet påvise negative bivirkninger ved magnetterapi. Kroppen vil ofte rense ud de første par dage, og det kan komme til udtryk i mørkere urin og mere sved. En kriblende fornemmelse i hænder og fødder når iltindholdet stiger er også almindeligt. Der er ingen grund til ikke at ligge i sengetøjet hver nat, og når først man har prøvet, er det svært at undvære.

Hvad sker der, hvis jeg kommer til at overskride prøvetiden?

Når prøvetiden er gået, og vi ikke har hørt fra dig, skriver vi til dig.

Hvis ikke du reagerer på brevet ringer vi eller opsøger dig. Der kan jo være en naturlig forklaring, og så sker der ikke noget. Kunder som forsøger at beholde sengetøjet uden at betale risikerer inkassosag, registrering hos RKI, retssag og fogedret.

Skal sengetøjet vende i en bestemt retning?

Man ved fra undersøgelser, at naturfolk helst sover med hovedet mod nord og fødderne mod syd. Når blot sengetøjet vender som anført på skråbåndet er det lige meget hvilket verdenshjørne det vender mod. Ring til os, når du står med sengetøjet, hvis ikke du kan finde ud af det.

Hvor hurtigt kan jeg mærke virkningen?

Det er meget forskelligt fra kunde til kunde, men de fleste mærker i løbet af minutter den kriblende fornemmelse, når iltindholdet i blodet stiger.

Smertelindring kan godt tage lang tid. Brug endelig hele prøvetiden, og ring, hvis ikke du er overbevist efter en måned, så finder vi ud af noget.

 

Alle rettigheder tilhører Novavita.dk - Design © Hannu.dk