New Page 1
Hej Kenneth


- Hold et party -
 

Vi holder party hos vore kunder på to måder. Når du har besluttet at beholde sengetøjet efter prøvetiden, og ønsker at dine venner og naboer skal høre om det, skal du blot samle 6 voksne. Hvis du endnu ikke har købt vort sengetøj, men gerne vil høre mere og se varerne, skal du samle 8 voksne. Vi trækker 1000,- fra dit køb. Ring og hør mere om de betingelser der er for at holde party. 

På et party hører du naturligvis om baggrunden for magnetterapi og dine gæster bliver opfordret til at prøve at ligge i sengetøjet og mærke virkningen. Med en lille test viser vi også, hvor stor en forskel det gør, at være under indflydelse af magneter. Du og dine gæster hører om de mest almindelige søvnforstyrrelser, og hvordan de kan undgås, og endelig vil vi fortælle dig og dine gæster om jordstråler. Undervejs i foredraget trækkes lod om et par gaver, og du giver dine gæster kaffe m.m. Det kan være en god ide, at invitere ægtepar, så skal du jo ikke invitere så mange gange.

Når du ved, at du vil holde et party så ring med det samme og vi kan aftale en dato. Der kan være op til 3-4 måneders ventetid på at få et party, så du har god tid til at finde dem du vil have med. Vi holder parties i hele Danmark, på Bornholm samler vi vore parties til en uge om foråret og en om efteråret.

  

Foredrag i din forening:

Vi kommer også gerne ud til din forening. Vi har gennem tiden besøgt patientforeninger for gigt, parkinson, sclerose, fibromyalgi, astma og allergi, psoriasis, kræftens bekæmpelse og meget andet, men også husmoderforeninger, beboerforeninger, folkedansere, pensionister, efterlønsklubber m.m.

Hvis blot du kan samle minimum 8 voksne, kommer vi gerne. Et foredrag om uldsengetøj plejer at være både spændende og morsomt.

Det er naturligvis gratis at få os ud i din forening, og vi sørger for en underholdene og hyggelig aften.

 

 

NovaVita Aps

Vi holder også parties på campingpladser.

Fra party i privat hjem.

Alle rettigheder tilhører Novavita.dk - Design © Hannu.dk