New Page 1
Hej Kenneth


- Det siger de andre -
 

Charlotte Kolters er Europamester i triathlon og har mange flotte internationale placeringer: 

"Jeg dyrker triatholn på eliteplan og træner 20-25 timer om ugen, svømning, løb og cykling, og min krop og mine muskler bliver derfor brugt meget. Før jeg fik rullemadrassen med magneter, vågnede jeg tit tidligt om morgenen og havde mange muskelspændinger, men kunne ikke sove længere på grund af ømhed i kroppen. Nu føler jeg mig bedre udhvilet, mine spændinger er væk. Det er helt fantastisk. Jeg har også fået en let model med magneter jeg tager med på træningsophold.

   
Sonja Terp, Broager, 73441333 skrev til os.

"Jeg vil gerne sige tak for de to gode rullemadrasser med magneter som har virket så utroligt godt på os. På 30 dage er jeg sluppet af med 30 års kolde fødder, væk er også nakkestivhed og ledsmerter.
Min mand lider af muskelsvind. jeg ved godt at det ikke hjælper på selve sygdommen, men for første gang siden han var 15 år har han igen fået varme i hele kroppen. Man kan ligefrem se på hans gang og holdning at han har det bedre."I marts 05 fik vi denne historie fra Marie Sadolin, Fredericia.


Jeg har i flere år lidt af psoriasisgigt, sukkersyge, muskelsmerter, krampe og uro i benene m.m. Med tiden var jeg så dårlig, at jeg tilbragte det meste af dagen på sofaen, for jeg kunne ingenting. Den 13. december 04 fik jeg så et sæt uldsengetøj med magneter fra NovaVita.
Jeg kan bedst beskrive hvor godt jeg har fået det ved at fortælle, hvad jeg har lavet siden jeg nu fik det, for 3 måneder siden: Min datter er blevet gift, og vi holdt brylluppet her i haven i et stort telt. jeg var naturligvis med til forberedelserne, og det blev nogle lange dage lige inden selve festen, men det gik fint. Siden har de unge købt hus, og jeg har hjulpet dem med at male 200m2 loft og i flere dage i træk stået på en stige.

Hvis nogen havde sagt til mig den 12.12. at jeg skulle nå alt det på tre måneder, ville jeg have sagt at det var helt umuligt. Jeg sover bedre, jeg har ikke krampe og uro i benene mere, jeg har ikke så ondt længere.
Man læser ofte historier i annoncer og helseblade, som man tror er løgn. Min historie er sand og jeg har telefon 75932435.Maja Hansen, Sandved 55456845 skriver:


"Der var flere som sagde til mig at det var en dum ide at købe et magnettæppe, men jeg har ikke fortrudt det et minut siden jeg fik det.
Den første nat var et mareridt. For hver time måtte jeg på WC. Jeg har i mange år lidt af hævede ben og har brugt støttestrømper, og hver dag taget 4 vanddrivende piller. Værst har det været om sommeren, og ofte har jeg haft meget ondt.
Jeg har nu ligget på tæppet 4-5 måneder og kan konstatere, at jeg har fået mine "ungpigeben" igen og jeg har langt færre smerter. Min lille hund som er 9 år gammel lå før hver nat i den anden halvdel af sengen, nu ligger den hver nat i fodenden. I kan tro den ved hvor der er godt. Den har lidt gigt i det ene bagben, og det har det også hjulpet på, så vidt jeg kan se."
   

Alle rettigheder tilhører Novavita.dk - Design © Hannu.dk